over mij

Wie ben ik?

 

 

Ik ben in 2000 afgestudeerd als bachelor in de psychiatrische verpleegkunde en heb ervaring mogen opdoen in verschillende acute psychiatrische opnameafdelingen, de geriatrische zorg en het forenzische circuit waardoor ik een ruime kijk heb gekregen op de verschillende moeilijkheden waar mensen mee te kampen kunnen krijgen.


Daarnaast heb ik een specialisatie in de geestelijke gezondheidszorg behaald en een 4-jarig postgraduaat integratieve psychotherapie wat mij tot een erkende psychotherapeut heeft gevormd. 

Doorheen de jaren heb ik daarnaast nog verschillende kortdurende opleidingen gevolgd wat maakt dat ik een uitgebreide kennis heb mogen opdoen omtrent verschillende technieken en methodieken om een goede zorg op maat te kunnen aanreiken.

Zo heb ik een certificaat als wandeltherapeut, burn-out coach, ACT-therapeut en hartcoherentie coach in mijn bezit.

 

Ik werk vanuit een integratieve visie en hecht veel belang aan een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn. Waar je vrij kan spreken in een vertrouwelijk kader.

 

We zoeken samen uit wat jij belangrijk vindt in het leven en wat het jou moeilijk maakt om dit te verwezenlijken.

 

Dankzij mijn opleidingen kan ik met een andere bril naar problemen kijken en je nieuwe wegen tonen, nieuwe mogelijkheden bieden om het probleem aan te pakken.

 

Ik werk steeds volgens de beroepscode van de Belgische Vereniging voor Integratieve Psychotherapie

 

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, blijft alles wat u vertelt binnen de sessies strikt vertrouwelijk.